Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

Liberecká Drbna

I domácí mazlíčci můžou mít svou "cukrárnu." Otevírá se příští týden

pondělí, 20. dubna 2015, 11:45

Sýrové mašličky nebo šneci ze šunky a to vše z doma mleté celozrnné mouky. Nejde o nabídku soukromého poctivého pekařství, ale o sortiment pamlsků pro čtyřnohé miláčky, které doma pečou Hana Veselá se svou dcerou Denisou. Poté, co se jejich originální nápad uchytil na internetu, otevírají obchod v ulici 5. května v Liberci.

„Věříme tomu, že se doba změnila a lidé se zajímají o to, co svým zvířatům dávají,“ říká Hana Veselá. Nápad s domácí výrobou především psích pamlsků se jí společně s dcerou zrodil v hlavě zhruba před čtvrt rokem. Obě uznávají, že nejlepší reklamou je pro ně pozitivní odezva u zákazníků.

„Lidé u nás objednávají i několikakilová balení a posílají nám fotky svých spokojených pejsků. Odezva je téměř vždy pozitivní,“ dodává dcera Denisa.

Pamlsky nabízí především na facebooku, kde ve skupině Bone Apetit můžete vybírat ze šestnácti druhů. „Hodláme ale náš sortiment rozšířit. Chceme, aby si u nás vybral i majitel kočky nebo třeba hlodavce,“ upozorňuje Denisa Veselá. Průměrná cena 100 gramů domácích pamlsků je podle ní 35 korun.

„Záleží na tom, z čeho pečeme. Nejžádanější jsou samozřejmě pamlsky z masa a sýra. Pečeme ale také ze zeleniny nebo ovoce. To vše z doma mleté celozrnné mouky,“ reaguje Hana Veselá. Právě mouka je vděčným tématem pejskařů, kteří se nemohou shodnout na tom, zda je vhodná pro jejich čtyřnohé mazlíčky.

„Spousta lidí si myslí, že mouka zvířatům nepatří, ale to není pravda. Domestikací se tohle změnilo,“ vyvrací fámu Denisa Veselá.

Jejich obchod, jakousi zvířecí cukrárnu, můžete navštívit v ulici 5. května od posledního dubnového pondělí. I nadále bude fungovat jejich internetový obchod ve skupině Bone Apetit.

O čem píše Drbna.cz

Janek Rubeš: Města se nemají přizpůsobovat turismu. Místní nepotřebují trdelník ani absintJanek Rubeš: Města se nemají přizpůsobovat turismu. Místní nepotřebují trdelník ani absint

Janek Rubeš: Města se nemají přizpůsobovat turismu. Místní nepotřebují trdelník ani absint

Dnes, 18:20Společně s Honzou Mikulkou natáčí turistický průvodce ,,Honest Guide", který na platformě YouTube...

Pokuta za přechod k jinému mobilnímu operátorovi zřejmě klesnePokuta za přechod k jinému mobilnímu operátorovi zřejmě klesne

Pokuta za přechod k jinému mobilnímu operátorovi zřejmě klesne

Dnes, 13:55Snížení pokuty za přechod k jinému mobilnímu operátorovi a zkrácení lhůty pro převod telefonního...

Orloj v Brně chrlí od úterý speciální edici kuliček. Město slaví století od vzniku Velkého BrnaOrloj v Brně chrlí od úterý speciální edici kuliček. Město slaví století od vzniku Velkého Brna

Orloj v Brně chrlí od úterý speciální edici kuliček. Město slaví století od vzniku Velkého Brna

Dnes, 12:31Městem křižuje speciální šalina, v Lužánkách stojí čerstvě vysazená lípa a časostroj na Svoboďáku...

© 2011 - 2019 TRIMA NEWS, s. r. o